Πολυμορφικό μαντήλι HUMBOO

  • 13,00€

Διαθεσιμότητα:Διαθέσιμο

Διαθέσιμες Επιλογές

Κωδικός Προϊόντος:HUMBOO Scarf for kids & Fleece Strikking

Το πολυμορφικό μαντήλι λαιμού ή μπαντάνα αποτελεί ένα εξαιρετικά χρήσιμο μέρος του ρουχισμού κατά τη διάρκεια των υπαίθριων δραστηριοτήτων. Το ελαστικό ύφασμα δεν ερεθίζει το δέρμα και οι πολλοί τρόποι που φοριέται, το καθιστούν κατάλληλο για διαφορετικές καταστάσεις. Χαρακτηρίζεται από έντονα χρώματα και υψηλή αντοχή στην εξάπλωση και στις ακτίνες UV. Ένα επιπλέον στρώμα fleece σας παρέχει περισσότερη ζεστασιά τις κρύες μέρες.

 

ΣΥΝΘΕΣΗ : 100% πολυεστέρας

ΒΑΡΟΣ : 125gr, 230gr

ΜΕΓΕΘΟΣ : 21 cm x 75 cm

Σε περίπτωση εξακριβωμένων ελαττωματικών προϊόντων η εταιρεία μας αναλαμβάνει την άμεση αντικατάστασή τους ή σε περίπτωση εξαντλήσεως του ίδιου κωδικού, την επιστροφή χρημάτων με τον ίδιο τρόπο που έγινε η χρέωση της αγοράς τους.

Όλοι οι πελάτες του snowland.gr επωφελούνται από την εγγύηση του κατασκευαστή των προϊόντων. Ελαττώματα ή ατέλειες που οφείλονται στην κακή χρήση ή χειραγώγηση των εμπορευμάτων, καθώς και τη φθορά που παράγονται από τη συνήθη χρήση του προϊόντος, δεν περιλαμβάνονται στην εν λόγω εγγύηση. Οποιαδήποτε μείωση της λειτουργίας του προϊόντος, λόγω του περιορισμού του σχεδιασμού του, αποκλείεται επίσης από την εγγύηση.

Ο καταναλωτής έχει στη διάθεσή του προθεσμία 14 ημερολογιακών ημερών για να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε - για οποιονδήποτε λόγο ακόμα και αναίτια και να ζητήσει αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων. Στην περίπτωση αυτή ο καταναλωτής επιβαρύνεται εξ' ολοκλήρου με τα έξοδα αποστολής.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Ετικέτες: Humboo, kids, multifunctional, scarf, casual, outdoor, παιδικό, πολυμορφικό, μαντήλι

La Sportiva
Salomon
The North Face
Columbia
Osprey
Dynafit
ARCH MAX