Φακός κεφαλής BLACK DIAMOND

Φακός κεφαλής BLACK DIAMOND

  • 20,00€

  • Χωρίς ΦΠΑ: 16,13€
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Διαθέσιμες Επιλογές

Κωδικός Προϊόντος: ASTRO 250 HEADLAMP black

Ο δικός μας  ελαφρύτερος, μικρότερος, πιο συμπαγής φακός κεφαλής με αδιάβροχο σώμα και πλήρες σετ χαρακτηριστικών, ο νέος Astro 250 είναι ο τέλειος φακός κεφαλής για εξαιρετικά ελαφριά, πρωινή ή μετά το σούρουπο δράση, καθώς είναι αρκετά μικρός και αρκετά διακριτικός για να μεταφέρεται στις εξορμήσεις σας.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Συμπαγής αλλά ισχυρός με 250 lumens αξιόπιστου φωτός, ο Astro 250 είναι ο ιδανικός φακός κεφαλής για αποθήκευση . Με το αδιάβροχο περίβλημά του βαθμολογημένο με IPX8 και ρυθμίσεις που σας επιτρέπουν να μεταβείτε εύκολα από πλήρη ισχύ σε αμυδρό, στροβοσκοπικό ή κόκκινο νυχτερινό φέξιμο, έχει τη λειτουργικότητα ενός μεγαλύτερου φωτός σε ένα μικρό εργονομικό πακέτο.

Εκπέμπει έως 250 lumens στη μέγιστη ρύθμιση

Ο πολύπλευρος σχεδιασμός οπτικών φακών λειτουργεί με δύο αλκαλικές μπαταρίες AAA, επαναφορτιζόμενες ή λιθίου

Οι ρυθμίσεις περιλαμβάνουν πλήρη ισχύ σε λειτουργίες εγγύτητας και απόστασης, εξασθένιση, στροβοσκόπιο, κόκκινη νυχτερινή όραση και λειτουργία κλειδώματος

IPX8: Αδιάβροχο-Δοκιμασμένο για λειτουργία τουλάχιστον 1,1 μέτρα υποβρύχια για 30 λεπτά. Εάν βυθιστεί, το νερό μπορεί να εισέλθει στο χώρο της μπαταρίας και θα συνεχίσει να λειτουργεί. Θα πρέπει να στεγνώσει εντελώς μετά χρήση σε υγρές συνθήκες.


//empty

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
//empty
La Sportiva
Salomon
The North Face
Columbia
Osprey
Dynafit
ARCH MAX