Κάλτσες trailrunning ARCh MAX

Κάλτσες trailrunning ARCh MAX

  • 15,00€

  • Χωρίς ΦΠΑ:12,10€
Διαθεσιμότητα:Διαθέσιμο

Διαθέσιμες Επιλογές

Κωδικός Προϊόντος:ARCHFIT UNGRAVITY SHORT Blue

 Ελαφριές διαπνέουσες αθλητικές κάλτσες  χαμηλού μήκους, κατάλληλες για τρέξιμο, στο γυμναστήριο, yoga, pilates. Η τεχνολογία ARChFIT , απορροφά κάθε πρόσκρουση, μειώνοντας τον κίνδυνο τραυματισμού, ενώ φροντίζει τις αρθρώσεις και καθυστερεί την κόπωση.

Σε περίπτωση εξακριβωμένων ελαττωματικών προϊόντων η εταιρεία μας αναλαμβάνει την άμεση αντικατάστασή τους ή σε περίπτωση εξαντλήσεως του ίδιου κωδικού, την επιστροφή χρημάτων με τον ίδιο τρόπο που έγινε η χρέωση της αγοράς τους.

Όλοι οι πελάτες του snowland.gr επωφελούνται από την εγγύηση του κατασκευαστή των προϊόντων. Ελαττώματα ή ατέλειες που οφείλονται στην κακή χρήση ή χειραγώγηση των εμπορευμάτων, καθώς και τη φθορά που παράγονται από τη συνήθη χρήση του προϊόντος, δεν περιλαμβάνονται στην εν λόγω εγγύηση. Οποιαδήποτε μείωση της λειτουργίας του προϊόντος, λόγω του περιορισμού του σχεδιασμού του, αποκλείεται επίσης από την εγγύηση.

Ο καταναλωτής έχει στη διάθεσή του προθεσμία 14 ημερολογιακών ημερών για να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε - για οποιονδήποτε λόγο ακόμα και αναίτια και να ζητήσει αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων. Στην περίπτωση αυτή ο καταναλωτής επιβαρύνεται εξ' ολοκλήρου με τα έξοδα αποστολής.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Σχετικά Προϊόντα

Νέο
Κάλτσες trailrunning ARCh MAX
Νέο
Κάλτσες trailrunning ARCh MAX
Νέο
Κάλτσες trailrunning ARCh MAX

Ετικέτες: ARChMAX, men, socks, run, gym, yoga, pilates, ανδρικές, κάλτσες, τρέξιμο, γυμναστήριο

La Sportiva
Salomon
The North Face
Columbia
Osprey
Dynafit
ARCH MAX