Κάλτσες trailrunning ARCh MAX

Κάλτσες trailrunning ARCh MAX

  • 15,00€

  • Χωρίς ΦΠΑ:12,10€
Διαθεσιμότητα:Διαθέσιμο

Διαθέσιμες Επιλογές

Κωδικός Προϊόντος:ARCHFIT TRAIL RUN SHORT CUT BlackΕλαφριά κάλτσα ειδικά μελετημένη και φτιαγμένη για ορεινό τρέξιμο και τρέξιμο στο βουνό

Η κάλτσα με τεχνολογία "plantar fasciitis" έχει σχεδιαστεί για να φέρει σταθερότητα στη φτέρνα και την καμάρα του ποδιού, διατηρώντας τη βέλτιστη απόδοση και καθυστερώντας την κόπωση κατά τη διάρκεια της άσκησης.

Παρέχει επίσης διεγερτική κυκλοφορία του αίματος και φλεβική επιστροφή.

Έχει σχεδιαστεί λαμβάνοντας υπόψη τις υψηλές απαιτήσεις του αθλήματος:

Άνεση, ελαφρότητα, ελευθερία κινήσεων, αναπνοή, ανθεκτικότητα χαρακτηρίζουν το προϊόν.

Λειτουργική υποστήριξη : PLANTAR FASCITIS. Η ARCh MAX® είναι μια τεχνολογική υποστήριξη που ενισχύει και προστατεύει τους αθλητές, παρέχοντας πίεση 4 και σταθερότητα που χρειάζεται το πόδι κατά τη διάρκεια της κίνησής του, αποτρέποντας έτσι την πελματιαία περιτονία.

Πολύ ελαφρύ υλικό: Υψηλής απόδοσης τεχνικό ύφασμα, με απαλή και άνετη αίσθηση. Το DRYTEX Thermical έχει σχεδιαστεί ειδικά για να επιτρέπει την κυκλοφορία του αέρα μεταξύ του δέρματος και του ιστού, την υγρασία του δέρματος, τη διατήρηση της θερμότητας και βοηθάει το δέρμα να είναι δροσερό και στεγνό.

 Μοναδικό ύφασμα που βελτιώνει τη σταθερότητα της φτέρνας και μειώνει το φορτίο στην καμάρα, βελτιώνοντας την απόδοση. Ο ειδικός σχεδιασμός παρέχει πλευρικό σφίξιμο στον αχίλλειο τένοντα, επιτρέποντας κίνηση χωρίς ένταση.

Σε περίπτωση εξακριβωμένων ελαττωματικών προϊόντων η εταιρεία μας αναλαμβάνει την άμεση αντικατάστασή τους ή σε περίπτωση εξαντλήσεως του ίδιου κωδικού, την επιστροφή χρημάτων με τον ίδιο τρόπο που έγινε η χρέωση της αγοράς τους.

Όλοι οι πελάτες του snowland.gr επωφελούνται από την εγγύηση του κατασκευαστή των προϊόντων. Ελαττώματα ή ατέλειες που οφείλονται στην κακή χρήση ή χειραγώγηση των εμπορευμάτων, καθώς και τη φθορά που παράγονται από τη συνήθη χρήση του προϊόντος, δεν περιλαμβάνονται στην εν λόγω εγγύηση. Οποιαδήποτε μείωση της λειτουργίας του προϊόντος, λόγω του περιορισμού του σχεδιασμού του, αποκλείεται επίσης από την εγγύηση.

Ο καταναλωτής έχει στη διάθεσή του προθεσμία 14 ημερολογιακών ημερών για να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε - για οποιονδήποτε λόγο ακόμα και αναίτια και να ζητήσει αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων. Στην περίπτωση αυτή ο καταναλωτής επιβαρύνεται εξ' ολοκλήρου με τα έξοδα αποστολής.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Σχετικά Προϊόντα

Νέο
Κάλτσες trailrunning ARCh MAX
Νέο
Κάλτσες trailrunning ARCh MAX
Νέο
Κάλτσες trailrunning ARCh MAX

Ετικέτες: ARChMAX, unisex, socks, trail run, άνδρας, γυναίκα, κάλτσες, ορεινό τρέξιμο

La Sportiva
Salomon
The North Face
Columbia
Osprey
Dynafit
ARCH MAX