Φακός κεφαλής BLACK DIAMOND

Φακός κεφαλής BLACK DIAMOND

  • 50,00€ 40,00€

  • Χωρίς ΦΠΑ: 32,26€
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Διαθέσιμες Επιλογές

Κωδικός Προϊόντος: SPRINT 225 HEADLAMP ULΤRA BLUE

O Sprint 225 είναι o μικρότερος και ελαφρύτερος επαναφορτιζόμενος φακός μας, κατασκευασμένος ειδικά για διαδρομές πριν από την αυγή / μετά το ηλιοβασίλεμα.  

 Ταιριάζει εύκολα στην τσέπη του σορτς ή του γιλέκου σας και είναι σχεδόν απαρατήρητος στο κεφάλι σας, ο Black Diamond Sprint 225 είναι ειδικά σχεδιασμένος για να τροφοδοτεί τις γρήγορες πρωινές διαδρομές ή τις περιόδους κατά ή μετά την εργασία. Με 225 lumens στη μέγιστη ρύθμιση με μέσο χρόνο λειτουργίας 2,5 ώρες, η μπαταρία ιόντων λιθίου είναι επαναφορτιζόμενη μέσω USB και η ανθεκτικότητα στη κακοκαιρία μέσω της IPX4 προστατεύει από τη βροχή και το χιόνι από οποιαδήποτε γωνία. Επιπλέον, το Sprint 225 χρησιμοποιεί την ανανεωμένη οπτική μας απόδοση, η οποία παρέχει μεγαλύτερο φως με μεγαλύτερη ένταση αιχμής, ενώ τώρα μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας με έναν μετρητή μπαταρίας έξι ρυθμίσεων, τριών LED. Η λειτουργία Brightness Memory σάς επιτρέπει να ανάβετε και να σβήνετε το φως σε μια επιλεγμένη φωτεινότητα χωρίς να επιστρέψετε στην προεπιλεγμένη ρύθμιση και η τεχνολογία PowerTap του Sprint 225 επιτρέπει την άμεση προσαρμογή της φωτεινότητας με το πάτημα του δακτύλου σας. Τέλος, το στήριγμα κεφαλής ποικίλου πλάτους του φωτός είναι ελαφρύ, συσκευασμένο και παραμένει άνετα στη θέση του σε διαδρομές υψηλής έντασης.

Παράγει 225 lumens στη μέγιστη ρύθμιση

Ο συμπαγής σχεδιασμός χαμηλού προφίλ τροφοδοτείται από επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου (χρόνος φόρτισης USB 3 ωρών)

Ελαστικό στήριγμα κεφαλής ποικίλου πλάτους ειδικά σχεδιασμένο για τρέξιμο

Μετρητής μπαταρίας LED έξι ρυθμίσεων

Η τεχνολογία PowerTap ™ επιτρέπει την άμεση μετάβαση μεταξύ πλήρους και χαμηλής ισχύος

Η μνήμη φωτεινότητας σάς επιτρέπει να ανάβετε και να σβήνετε το φως σε μια επιλεγμένη φωτεινότητα και να επιστρέψετε στην πιο πρόσφατη φωτεινότητα

Οι ρυθμίσεις περιλαμβάνουν πλήρη ισχύ, εξασθένιση και στροβοσκόπιο

Σχεδιασμός οπτικών φακών πολλαπλών όψεων

Το κλείδωμα διαθέτει ασφαλείς προφυλακτήρες από τυχαία χρήση όταν αποθηκεύεται σε συσκευασία ή τσέπη

IPX4: Ανθεκτική στη θύελλα - Δοκιμάστηκε να αντέχει τη βροχή και το χιόνι από οποιαδήποτε γωνία

750 μπαταρίες ιόντων λιθίου

Βάρος: 56γρ.(με τις μπαταρίες)

//empty

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
//empty
La Sportiva
Salomon
The North Face
Columbia
OWL Clothes
VANS