Φακός κεφαλής BLACK DIAMOND

Φακός κεφαλής BLACK DIAMOND

  • 29,00€

  • Χωρίς ΦΠΑ: 23,39€
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Διαθέσιμες Επιλογές

Κωδικός Προϊόντος: SPOT LITE 160 HEADLAMP OCTANE

Ο δικός μας  ελαφρύτερος, μικρότερος, πιο συμπαγής προβολέας με αδιάβροχο σώμα και πλήρες σετ χαρακτηριστικών, ο νέος SpotLite 160 είναι ο τέλειος φακός κεφαλής για εξαιρετικά ελαφριά, προ-ξημερώματα ή μετά το σούρουπο δράση, καθώς είναι αρκετά μικρός και αρκετά διακριτικός για να μεταφέρεται στις εξορμήσεις σας.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Συμπαγής αλλά ισχυρός με 160 lumens αξιόπιστου φωτός, το SpotLite 160 είναι ο ιδανικός φακός κεφαλής για αποθήκευση . Με το αδιάβροχο περίβλημά του βαθμολογημένο με IPX8 και ρυθμίσεις που σας επιτρέπουν να μεταβείτε εύκολα από πλήρη ισχύ σε αμυδρό, στροβοσκοπικό ή κόκκινο νυχτερινό φέξιμο, το SpotLite 160 έχει τη λειτουργικότητα ενός μεγαλύτερου φωτός σε ένα μικρό εργονομικό πακέτο.

Εκπέμπει έως 160 lumens στη μέγιστη ρύθμιση

Ο πολύπλευρος σχεδιασμός οπτικών φακών λειτουργεί με δύο αλκαλικές μπαταρίες AAA, επαναφορτιζόμενες ή λιθίου

Οι ρυθμίσεις περιλαμβάνουν πλήρη ισχύ σε λειτουργίες εγγύτητας και απόστασης, εξασθένιση, στροβοσκόπιο, κόκκινη νυχτερινή όραση και λειτουργία κλειδώματος

IPX8: Αδιάβροχο-Δοκιμασμένο για λειτουργία τουλάχιστον 1,1 μέτρα υποβρύχια για 30 λεπτά. Εάν βυθιστεί, το νερό μπορεί να εισέλθει στο χώρο της μπαταρίας και θα συνεχίσει να λειτουργεί. Θα πρέπει να στεγνώσει εντελώς μετά χρήση σε υγρές συνθήκες.

Βάρος με μπαταρίες: 54 g (1,9 oz)

Μέγιστη απόσταση φωτισμού: [Υψηλή] 60 m: [Μεσαία] 30 m: [Χαμηλή] 3 m

Μέγιστος χρόνος λειτουργίας: [Υψηλός] 2 ώρες: [μεσαίο] 14 ώρες: [χαμηλός] 60 ώρες

//empty

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
//empty
La Sportiva
Salomon
The North Face
Columbia
OWL Clothes
VANS