Κάλτσες trailrunning ARChMAX

Κάλτσες trailrunning ARChMAX

  • 15,00€

  • Χωρίς ΦΠΑ: 12,10€
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Διαθέσιμες Επιλογές

Κωδικός Προϊόντος: ARCHFIT TRAIL RUN MEDIUM CUT black

Η κάλτσα με τεχνολογία "plantar fasciitis" έχει σχεδιαστεί για να φέρει σταθερότητα στη φτέρνα και την καμάρα του ποδιού, διατηρώντας τη βέλτιστη απόδοση και καθυστερώντας την κόπωση κατά τη διάρκεια της άσκησης.

Παρέχει επίσης διεγερτική κυκλοφορία του αίματος και φλεβική επιστροφή.

Έχει σχεδιαστεί λαμβάνοντας υπόψη τις υψηλές απαιτήσεις του αθλήματος:

Άνεση, ελαφρότητα, ελευθερία κινήσεων, αναπνοή, ανθεκτικότητα χαρακτηρίζουν το προϊόν.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ PLANTAR FASCITIS. Το ARCh MAX® είναι μια τεχνολογική υποστήριξη που ενισχύει και προστατεύει τους αθλητές, παρέχοντας πίεση 4 και σταθερότητα που χρειάζεται το πόδι κατά τη διάρκεια της κίνησής του, αποτρέποντας έτσι την πελματιαία περιτονία.

FLAT SEAM, AVOIDS SCRATCHES AND BLISTERS .Αποκλειστικό κυματιστό ύφασμα που διευκολύνει την ομαλή κάμψη και επέκταση του ποδιού.

Πολύ ελαφρύ υλικό: Υψηλής απόδοσης τεχνικό ύφασμα, με απαλή και άνετη αίσθηση. Το DRYTEX Thermical έχει σχεδιαστεί ειδικά για να επιτρέπει την κυκλοφορία του αέρα μεταξύ του δέρματος και του ιστού, την υγρασία του δέρματος, τη διατήρηση της θερμότητας και βοηθάει το δέρμα να είναι δροσερό και στεγνό.

 Μοναδικό ύφασμα που βελτιώνει τη σταθερότητα της φτέρνας και μειώνει το φορτίο στην καμάρα, βελτιώνοντας την απόδοση. Ο ειδικός σχεδιασμός παρέχει πλευρικό σφίξιμο στον Αχίλλειο τένοντα, επιτρέποντας κίνηση χωρίς ένταση.

//empty

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
//empty
La Sportiva
Salomon
The North Face
Columbia
OWL Clothes
VANS