Ανοξείδωτο μεταλλικό καλαμάκι Qwetch

Ανοξείδωτο μεταλλικό καλαμάκι Qwetch

  • 5,00€

Διαθεσιμότητα:Διαθέσιμο

Διαθέσιμες Επιλογές

Κωδικός Προϊόντος:Pack of 2 Straws Originals Brushed Steel

Πιείτε τα αγαπημένα σας ροφήματα με ένα επαναχρησιμοποιούμενο καλαμάκι! Κάθε καλαμάκι έχει ένα μικρό χαραγμένο σχέδιο για να τα ξεχωρίζεις εύκολα (σετ με 2 καλαμάκια)

ΥΛΙΚΟ : ανοξείδωτο ατσάλι 316 (18/10)

ΥΨΟΣ : 21 cm.

ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ : 0,5 cm

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ : Κιτ x2: δύο καλαμάκια + βούρτσα

 BPA Free
 Υγιή υλικά

Σε περίπτωση εξακριβωμένων ελαττωματικών προϊόντων η εταιρεία μας αναλαμβάνει την άμεση αντικατάστασή τους ή σε περίπτωση εξαντλήσεως του ίδιου κωδικού, την επιστροφή χρημάτων με τον ίδιο τρόπο που έγινε η χρέωση της αγοράς τους.

Όλοι οι πελάτες του snowland.gr επωφελούνται από την εγγύηση του κατασκευαστή των προϊόντων. Ελαττώματα ή ατέλειες που οφείλονται στην κακή χρήση ή χειραγώγηση των εμπορευμάτων, καθώς και τη φθορά που παράγονται από τη συνήθη χρήση του προϊόντος, δεν περιλαμβάνονται στην εν λόγω εγγύηση. Οποιαδήποτε μείωση της λειτουργίας του προϊόντος, λόγω του περιορισμού του σχεδιασμού του, αποκλείεται επίσης από την εγγύηση.

Ο καταναλωτής έχει στη διάθεσή του προθεσμία 14 ημερολογιακών ημερών για να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε - για οποιονδήποτε λόγο ακόμα και αναίτια και να ζητήσει αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων. Στην περίπτωση αυτή ο καταναλωτής επιβαρύνεται εξ' ολοκλήρου με τα έξοδα αποστολής.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Ετικέτες: Qwetch, straw, stainless, steel, ανοξείδωτο, καλαμάκι

La Sportiva
Salomon
The North Face
Columbia
Osprey
Dynafit
ARCH MAX