Ανδρικά αδιάβροχα μποτάκια THE NORTH FACE CHILKAT V LACE WATERPROOF WINTER BOOTS NF0A7W4GKT01

  • 150,00€

Διαθεσιμότητα:Διαθέσιμο

Διαθέσιμες Επιλογές

Κωδικός Προϊόντος:CHILKAT V LACE WATERPROOF WINTER BOOTS TNF Black - Asphalt Grey

Είτε βρίσκεστε σε λασπωμένα μονοπάτια είτε σκαρφαλώνετε ολισθηρούς βράχους, τα chilkat είναι πάντα ένα βήμα μπροστά. Διαθέτουν αδιάβροχη κατασκευή και στιβαρή εξωτερική σόλα για να μπλοκάρουν την υγρασία και να σας ταξιδέψουν μέσα στο χιόνι, τη λάσπη και τη βροχή με σιγουριά. Αλλά αυτό δεν γίνεται σε βάρος της άνεσης: υπάρχει ένα εξαιρετικά μαλακό κολάρο με επένδυση για άνεση όλη την ημέρα, ενώ περπατάτε σε δύσκολα εδάφη. Ακόμα καλύτερα, η συνθετική μόνωση διατηρεί τη θερμότητα για να σας κρατά ζεστούς, ακόμη και σε συνθήκες παγωνιάς

Σε περίπτωση εξακριβωμένων ελαττωματικών προϊόντων η εταιρεία μας αναλαμβάνει την άμεση αντικατάστασή τους ή σε περίπτωση εξαντλήσεως του ίδιου κωδικού, την επιστροφή χρημάτων με τον ίδιο τρόπο που έγινε η χρέωση της αγοράς τους.

Όλοι οι πελάτες του snowland.gr επωφελούνται από την εγγύηση του κατασκευαστή των προϊόντων. Ελαττώματα ή ατέλειες που οφείλονται στην κακή χρήση ή χειραγώγηση των εμπορευμάτων, καθώς και τη φθορά που παράγονται από τη συνήθη χρήση του προϊόντος, δεν περιλαμβάνονται στην εν λόγω εγγύηση. Οποιαδήποτε μείωση της λειτουργίας του προϊόντος, λόγω του περιορισμού του σχεδιασμού του, αποκλείεται επίσης από την εγγύηση.

Ο καταναλωτής έχει στη διάθεσή του προθεσμία 14 ημερολογιακών ημερών για να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε - για οποιονδήποτε λόγο ακόμα και αναίτια και να ζητήσει αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων. Στην περίπτωση αυτή ο καταναλωτής επιβαρύνεται εξ' ολοκλήρου με τα έξοδα αποστολής.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Ετικέτες: tnf, women, boots, wp, outdoor, hiking, trekking, γυναικεία, μποτάκια, αδιάβροχα, πεζοπορία

La Sportiva
Salomon
The North Face
Columbia
Osprey
Dynafit
ARCH MAX