Ανδρική ζακέτα φλις THE NORTH FACE HOMESAFE FULL ZIP HOODIE FLEECE NF0A855JWEW

  • 95,00€

Διαθεσιμότητα:Διαθέσιμο

Διαθέσιμες Επιλογές

Κωδικός Προϊόντος:HOMESAFE FULL ZIP HOODIE FLEECE TNF Brandybn/Tnfblk

Ζακέτα φλις κατασκευασμένη από ανακυκλωμένα υλικά κατάλληλη για καθημερινή χρήση  αλλά και για χρήση σε οποιοδήποτε τύπου υπαίθρια δραστηριότητα. Από την βόλτα με την οικογένεια στην ύπαιθρο, τις πεζοπορίες σας, τις πολυήμερες διασχίσεις στα βουνά, θα σας κρατήσει ζεστούς και άνετους όταν χρειαστεί

Σε περίπτωση εξακριβωμένων ελαττωματικών προϊόντων η εταιρεία μας αναλαμβάνει την άμεση αντικατάστασή τους ή σε περίπτωση εξαντλήσεως του ίδιου κωδικού, την επιστροφή χρημάτων με τον ίδιο τρόπο που έγινε η χρέωση της αγοράς τους.

Όλοι οι πελάτες του snowland.gr επωφελούνται από την εγγύηση του κατασκευαστή των προϊόντων. Ελαττώματα ή ατέλειες που οφείλονται στην κακή χρήση ή χειραγώγηση των εμπορευμάτων, καθώς και τη φθορά που παράγονται από τη συνήθη χρήση του προϊόντος, δεν περιλαμβάνονται στην εν λόγω εγγύηση. Οποιαδήποτε μείωση της λειτουργίας του προϊόντος, λόγω του περιορισμού του σχεδιασμού του, αποκλείεται επίσης από την εγγύηση.

Ο καταναλωτής έχει στη διάθεσή του προθεσμία 14 ημερολογιακών ημερών για να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε - για οποιονδήποτε λόγο ακόμα και αναίτια και να ζητήσει αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων. Στην περίπτωση αυτή ο καταναλωτής επιβαρύνεται εξ' ολοκλήρου με τα έξοδα αποστολής.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Ετικέτες: tnf, men, fleece, casual, streetstyle, outdoor, ανδρική, ζακέτα, φλις

La Sportiva
Salomon
The North Face
Columbia
Osprey
Dynafit
ARCH MAX