Πιολέ παγοαναρρίχησης  BLACK DIAMOND RAVEN PRO ICE AXE BD410171

Πιολέ παγοαναρρίχησης BLACK DIAMOND RAVEN PRO ICE AXE BD410171

  • 125,00€

Διαθεσιμότητα:Διαθέσιμο

Διαθέσιμες Επιλογές

Κωδικός Προϊόντος:RAVEN PRO ICE AXE

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Εάν χρειάζεστε περισσότερο τεχνικό εξοπλισμό όταν βρίσκεστε στα βουνά, τότε μπορείτε να βασιστείτε στο Raven Pro Ice Axe από το Black Diamond. Μοιάζει με μια κλασική ορειβατική επιλογή, αλλά προσφέρει καλύτερη απόδοση λόγω του μοντέρνου σχεδιασμού του. Η λαβή είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο και ανθεκτικό ατσάλι και έχει αιχμηρή άκρη, που της επιτρέπει να διεισδύει με ευκολία στον σκληρότερο πάγο. Άλλα πρακτικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν την τραπεζοειδή διατομή και την αντιολισθητική ελαστική επίστρωση που διασφαλίζουν ότι ο άξονας μπορεί να βρίσκεται όμορφα στο χέρι σας. Είναι επίσης ελαφρώς κεκλιμένο για πρόσθετη απόδοση όταν χτυπάτε στον πάγο. Αυτό το τσεκούρι πάγου διατίθεται σε διαφορετικά μεγέθη, ώστε να μπορείτε να κάνετε μια επιλογή με βάση το μέγεθος ή τις προσωπικές σας προτιμήσεις. Εάν θέλετε υποστήριξη σε παγετώνες και χιονοδρόμια, τότε αυτό το μοντέλο είναι ο καλύτερος τρόπος.

Συνιστώμενη χρήση: ορειβατικό πιολέ παγοαναρριχηχησης.

Αλουμίνιο, Basic (B/Type 1),

Ελαφρώς καμπύλος Επιλογή: χάλυβας Βάρος: 373 g Αναφορά βάρους: 50 cm μήκος 

Σε περίπτωση εξακριβωμένων ελαττωματικών προϊόντων η εταιρεία μας αναλαμβάνει την άμεση αντικατάστασή τους ή σε περίπτωση εξαντλήσεως του ίδιου κωδικού, την επιστροφή χρημάτων με τον ίδιο τρόπο που έγινε η χρέωση της αγοράς τους.

Όλοι οι πελάτες του snowland.gr επωφελούνται από την εγγύηση του κατασκευαστή των προϊόντων. Ελαττώματα ή ατέλειες που οφείλονται στην κακή χρήση ή χειραγώγηση των εμπορευμάτων, καθώς και τη φθορά που παράγονται από τη συνήθη χρήση του προϊόντος, δεν περιλαμβάνονται στην εν λόγω εγγύηση. Οποιαδήποτε μείωση της λειτουργίας του προϊόντος, λόγω του περιορισμού του σχεδιασμού του, αποκλείεται επίσης από την εγγύηση.

Ο καταναλωτής έχει στη διάθεσή του προθεσμία 14 ημερολογιακών ημερών για να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε - για οποιονδήποτε λόγο ακόμα και αναίτια και να ζητήσει αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων. Στην περίπτωση αυτή ο καταναλωτής επιβαρύνεται εξ' ολοκλήρου με τα έξοδα αποστολής.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Ετικέτες: black diamond

La Sportiva
Salomon
The North Face
Columbia
Osprey
Dynafit
ARCH MAX