Γυναικείο παντελόνι σκι ICEPEAK FRECHEN 254010542I0

Γυναικείο παντελόνι σκι ICEPEAK FRECHEN 254010542I0

  • 96,00€ 76,80€

Διαθεσιμότητα:Διαθέσιμο

Διαθέσιμες Επιλογές

Κωδικός Προϊόντος:ICEPEAK FRECHEN PNT W black

Γυναικείο παντελόνι softshell Icepeak. Λεπτή εφαρμογή. Ελαστικά γόνατα. Φερμουάρ στο κάτω μέρος των ποδιών. Σταθερές γκέτες χιονιού στα ανοίγματα των ποδιών. Αδιάβροχα 10 000 mm. Αναπνευσιμότητα 8 000 g\m2\24h. Το προϊόν EXTREME καλύπτει τις ανάγκες των ενεργών υπαίθριων ανθρώπων ακόμα και σε ακραίες συνθήκες. Οι δομικές λεπτομέρειες και τα προστατευτικά υλικά καθιστούν το προϊόν λειτουργικό σε κάθε κατάσταση, ανεξάρτητα από τον καιρό. Το ελαστικό υλικό 2 κατευθύνσεων αυξάνει την ελευθερία κινήσεων. Το Softshell είναι ένα λειτουργικό υλικό για ένα ευρύ φάσμα υπαίθριων δραστηριοτήτων. Το προϊόν παρέχει προστασία από τις καιρικές συνθήκες ενώ ταυτόχρονα είναι άνετα ευέλικτο. Το προϊόν είναι υδατοαπωθητικό χωρίς PFC. Η επιφάνεια του υφάσματος έχει υποστεί επεξεργασία με υδατοαπωθητικό φινίρισμα

94% πολυεστέρας, 6% ελαστάν

Αυτό το A.W.S. Το προϊόν EXTREME καλύπτει τις ανάγκες των ενεργών υπαίθριων ανθρώπων ακόμα και σε ακραίες συνθήκες. Οι δομικές λεπτομέρειες και τα προστατευτικά υλικά καθιστούν το προϊόν λειτουργικό σε κάθε περίσταση, ανεξάρτητα από το.

Το προϊόν είναι υδατοαπωθητικό χωρίς PFC.

Το Softshell είναι ένα λειτουργικό υλικό για ένα ευρύ φάσμα υπαίθριων δραστηριοτήτων. Το προϊόν παρέχει προστασία από τις καιρικές συνθήκες ενώ ταυτόχρονα είναι άνετα ευέλικτο.

Το ελαστικό υλικό 2 κατευθύνσεων αυξάνει την ελευθερία κινήσεων.

Η επιφάνεια του υφάσματος έχει υποστεί επεξεργασία με υδατοαπωθητικό φινίρισμα.

Σε περίπτωση εξακριβωμένων ελαττωματικών προϊόντων η εταιρεία μας αναλαμβάνει την άμεση αντικατάστασή τους ή σε περίπτωση εξαντλήσεως του ίδιου κωδικού, την επιστροφή χρημάτων με τον ίδιο τρόπο που έγινε η χρέωση της αγοράς τους.

Όλοι οι πελάτες του snowland.gr επωφελούνται από την εγγύηση του κατασκευαστή των προϊόντων. Ελαττώματα ή ατέλειες που οφείλονται στην κακή χρήση ή χειραγώγηση των εμπορευμάτων, καθώς και τη φθορά που παράγονται από τη συνήθη χρήση του προϊόντος, δεν περιλαμβάνονται στην εν λόγω εγγύηση. Οποιαδήποτε μείωση της λειτουργίας του προϊόντος, λόγω του περιορισμού του σχεδιασμού του, αποκλείεται επίσης από την εγγύηση.

Ο καταναλωτής έχει στη διάθεσή του προθεσμία 14 ημερολογιακών ημερών για να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε - για οποιονδήποτε λόγο ακόμα και αναίτια και να ζητήσει αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων. Στην περίπτωση αυτή ο καταναλωτής επιβαρύνεται εξ' ολοκλήρου με τα έξοδα αποστολής.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Ετικέτες: Icepeak, ski pant, waterproof, winter, snow, w pant

La Sportiva
Salomon
The North Face
Columbia
Osprey
Dynafit
ARCH MAX