Παιδικές ισοθερμικές κάλτσες

Παιδικές ισοθερμικές κάλτσες

  • 10,00€

Διαθεσιμότητα:Διαθέσιμο

Διαθέσιμες Επιλογές

Κωδικός Προϊόντος:MERINO SKI SOCKS KIDS

 Παιδικές ισοθερμικές κάλτσες σκι ως το γόνατο. Αυτές οι κάλτσες από μαλλί Merino εξασφαλίζουν τη θερμική άνεση και την απομάκρυνση της υγρασίας και του ίδρωτα από το δέρμα διατηρώντας τα πόδια του παιδιού στεγνά στη διάρκεια των υπαίθριων δραστηριοτήτων. Οι πιο επιβαρυμένες περιοχές του ποδιού, είναι ενισχυμένες με τρίτο επιπρόσθετο στρώμα υλικού για μεγαλύτερη προστασία και άνεση.


MERINO, η αποτελεσματική προστασία ενάντια στο κρύο.

Σύνθεση: 70% MERINO VLNA, 15% POLYAMID, 10% SILTEX, 5% LYCRA


Σε περίπτωση εξακριβωμένων ελαττωματικών προϊόντων η εταιρεία μας αναλαμβάνει την άμεση αντικατάστασή τους ή σε περίπτωση εξαντλήσεως του ίδιου κωδικού, την επιστροφή χρημάτων με τον ίδιο τρόπο που έγινε η χρέωση της αγοράς τους.

Όλοι οι πελάτες του snowland.gr επωφελούνται από την εγγύηση του κατασκευαστή των προϊόντων. Ελαττώματα ή ατέλειες που οφείλονται στην κακή χρήση ή χειραγώγηση των εμπορευμάτων, καθώς και τη φθορά που παράγονται από τη συνήθη χρήση του προϊόντος, δεν περιλαμβάνονται στην εν λόγω εγγύηση. Οποιαδήποτε μείωση της λειτουργίας του προϊόντος, λόγω του περιορισμού του σχεδιασμού του, αποκλείεται επίσης από την εγγύηση.

Ο καταναλωτής έχει στη διάθεσή του προθεσμία 14 ημερολογιακών ημερών για να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε - για οποιονδήποτε λόγο ακόμα και αναίτια και να ζητήσει αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων. Στην περίπτωση αυτή ο καταναλωτής επιβαρύνεται εξ' ολοκλήρου με τα έξοδα αποστολής.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
La Sportiva
Salomon
The North Face
Columbia
Osprey
Dynafit
ARCH MAX