Ορειβατικό σακίδιο OSPREY

Ορειβατικό σακίδιο OSPREY Ορειβατικό σακίδιο OSPREY Ορειβατικό σακίδιο OSPREY Ορειβατικό σακίδιο OSPREY
Ορειβατικό σακίδιο OSPREY

OSPREY talon 33 yerba green   (5431)

Σε απόθεμα
Τιμή:
100,00€ 130,00€ Άνευ ΦΠΑ: 80,65€

Διαθέσιμες Επιλογές


* Διαθέσιμα Μεγέθη:
* Ποσότητα:


 
Αποσπώμενο σακίδιο TALON 33L

Με βάση 10 χρόνια σχεδιασμού, η επόμενη γενιά της εικονικής σειράς Talon είναι εδώ. Το Talon 33 διαθέτει καθαρό, μοντέρνο σχεδιασμό και εκπληκτική απόδοση, ανεξάρτητα από την περιπέτεια σας. Το Talon 33 είναι ένα ευέλικτο πακέτο, σχεδιασμένο ως πραγματικός επαγγελματίας βουνό και με όλα όσα θα χρειαστείτε για μεγάλες ημέρες σε εξωτερικούς χώρους.

Ο έξυπνος σχεδιασμός της νέας πλάκας στήριξης αφρού AirScape ™ σε συνδυασμό με ένα αδιάβροχο περιτύλιγμα του οσφυϊκού μοσχεύματος αυξάνει την ροή του αέρα και παρέχει ακόμα πιο άνετη εμπειρία μεταφοράς, διατηρώντας το φορτίο κοντά στο σώμα και εξάπλωση του βάρους ομοιόμορφα γύρω από τους γοφούς.

Το Talon 33 διαθέτει ρυθμιζόμενο μήκος πλάτης, διασφαλίζοντας ότι το πακέτο ταιριάζει καλά στο σώμα σας και επιτρέπει την πιο άνετη εμπειρία μεταφοράς. Το πακέτο είναι πλήρες με καινοτόμες λύσεις όπως το Stow-on-the-Go ™ πόλο πεζοπορίας, τα δίδυμα εξαρτήματα του πάγου και τα ιμάντα συμπίεσης InsideOut ™. Οι τσέπες με φερμουάρ σε κάθε πλευρά του hipbelt επιτρέπουν γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε μικρότερα αντικείμενα όπως τηλέφωνο, σνακ και GPS. Στην κορυφή του καπακιού θα βρείτε μια άλλη κατάλληλα τοποθετημένη τσέπη, ιδανική για γάντια, καπέλο, χάρτες ή άλλα αντικείμενα που χρειάζεστε εύκολη πρόσβαση. Στο μπροστινό μέρος της συσκευασίας υπάρχει μια μεγάλη τσέπη PowerMesh ™, η οποία είναι ιδανική για ένα υγρό σακάκι ή ένα επιπλέον στρώμα ρούχων. Η διατήρηση της ενυδάτωσης κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας είναι απαραίτητη και η επαναπλήρωση της δεξαμενής ενυδάτωσης έγινε εύκολη με το εξωτερικό χιτώνιο ενυδάτωσης γρήγορης πρόσβασης με βρόχο κρεμάσματος δεξαμενής.

Το Talon 33 είναι συμβατό με όλες τις δεξαμενές Hydraulics ™ και το μέγεθος Small Rain Raincover.

Το Talon 33 είναι κατασκευασμένο για να είναι ελαφρύ, άνετο, ανθεκτικό και εξαιρετικά ευέλικτο. Ανεξάρτητα από την περιπέτεια, ο Talon έχει την πλάτη σας.

Βάρος: 0,91 kg M / L

Μέγιστες διαστάσεις: 62x30x29

Αποσπώμενο σακίδιο TALON 33L Με βάση 10 χρόνια σχεδιασμού, η επόμενη γενιά της εικονικής σειράς Talon είναι εδώ. Το Talon 33 διαθέτει καθαρό, μοντέρνο σχεδιασμό και εκπληκτική απόδοση, ανεξάρτητα από την περιπέτεια σας. Το Talon 33 είναι ένα ευέλικτο πακέτο, σχεδιασμένο ως πραγματικός επαγγελματίας βουνό και με όλα όσα θα χρειαστείτε για μεγάλες ημέρες σε εξωτερικούς χώρους. Ο έξυπνος σχεδιασμός της νέας πλάκας στήριξης αφρού AirScape ™ σε συνδυασμό με ένα αδιάβροχο περιτύλιγμα του οσφυϊκού μοσχεύματος αυξάνει την ροή του αέρα και παρέχει ακόμα πιο άνετη εμπειρία μεταφοράς, διατηρώντας το φορτίο κοντά στο σώμα και εξάπλωση του βάρους ομοιόμορφα γύρω από τους γοφούς. Το Talon 33 διαθέτει ρυθμιζόμενο μήκος πλάτης, διασφαλίζοντας ότι το πακέτο ταιριάζει καλά στο σώμα σας και επιτρέπει την πιο άνετη εμπειρία μεταφοράς. Το πακέτο είναι πλήρες με καινοτόμες λύσεις όπως το Stow-on-the-Go ™ πόλο πεζοπορίας, τα δίδυμα εξαρτήματα του πάγου και τα ιμάντα συμπίεσης InsideOut ™. Οι τσέπες με φερμουάρ σε κάθε πλευρά του hipbelt επιτρέπουν γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε μικρότερα αντικείμενα όπως τηλέφωνο, σνακ και GPS. Στην κορυφή του καπακιού θα βρείτε μια άλλη κατάλληλα τοποθετημένη τσέπη, ιδανική για γάντια, καπέλο, χάρτες ή άλλα αντικείμενα που χρειάζεστε εύκολη πρόσβαση. Στο μπροστινό μέρος της συσκευασίας υπάρχει μια μεγάλη τσέπη PowerMesh ™, η οποία είναι ιδανική για ένα υγρό σακάκι ή ένα επιπλέον στρώμα ρούχων. Η διατήρηση της ενυδάτωσης κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας είναι απαραίτητη και η επαναπλήρωση της δεξαμενής ενυδάτωσης έγινε εύκολη με το εξωτερικό χιτώνιο ενυδάτωσης γρήγορης πρόσβασης με βρόχο κρεμάσματος δεξαμενής. Το Talon 33 είναι συμβατό με όλες τις δεξαμενές Hydraulics ™ και το μέγεθος Small Rain Raincover. Το Talon 33 είναι κατασκευασμένο για να είναι ελαφρύ, άνετο, ανθεκτικό και εξαιρετικά ευέλικτο. Ανεξάρτητα από την περιπέτεια, ο Talon έχει την πλάτη σας. Βάρος: 0,91 kg M / L Μέγιστες διαστάσεις: 62x30x29

 

Γράψτε μια κριτική

Το Όνομά σας:


Η Κριτική σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο παρακάτω πλαίσιο:Essential SSL