Ανδρικά παπούτσια πεζοπορίας THE NORTH FACE

  • 100,00€

Διαθεσιμότητα:Διαθέσιμο

Διαθέσιμες Επιλογές

Κωδικός Προϊόντος:M LITEWAVE FUTURELIGHT TNF BLACK/ZINC GREYΤα παπούτσια Litewave FUTURELIGHT™ είναι σχεδιασμένα για ανώμαλο έδαφος, γι' αυτό χρησιμοποιήθηκε η τεχνολογία FUTURELIGHT™ για τη μεμβράνη. Διαθέτουν ανθεκτικές εξωτερικές σόλες από καουτσούκ που είναι παντός εδάφους, ικανά να αντιμετωπίσουν υγρές και ξηρές συνθήκες, καθώς και βραχώδες έδαφος. Οι καλουπωμένες επικαλύψεις της φτέρνας και τα καλύμματα των δακτύλων βοηθούν στην αποφυγή τσακίσματος των δακτύλων των ποδιών και μελανιασμένων αστραγάλων κατά τη κίνηση σε ανώμαλα μονοπάτια. Και για μακροχρόνια άνεση, διαθέτουν πάτους OrthoLite® Hybrid™ που διατηρούν την απορρόφηση τους μετά από παρατεταμένη χρήση

ΑΝΩ ΜΕΡΟΣ Πλέγμα ανθεκτικό στην τριβή

ΣΟΛΑ : EVA μονής πυκνότητας

ΒΑΡΟΣ714gr (ζευγάρι)

OrthoLite® Hybrid™

Επικαλύψεις TPU χωρίς ράψιμο

Ενσωματωμένα, προστατευτικά καλύμματα δακτύλων

Συνθετικές επικαλύψεις τακουνιών

Εξωτερικές σόλες από καουτσούκ

Σε περίπτωση εξακριβωμένων ελαττωματικών προϊόντων η εταιρεία μας αναλαμβάνει την άμεση αντικατάστασή τους ή σε περίπτωση εξαντλήσεως του ίδιου κωδικού, την επιστροφή χρημάτων με τον ίδιο τρόπο που έγινε η χρέωση της αγοράς τους.

Όλοι οι πελάτες του snowland.gr επωφελούνται από την εγγύηση του κατασκευαστή των προϊόντων. Ελαττώματα ή ατέλειες που οφείλονται στην κακή χρήση ή χειραγώγηση των εμπορευμάτων, καθώς και τη φθορά που παράγονται από τη συνήθη χρήση του προϊόντος, δεν περιλαμβάνονται στην εν λόγω εγγύηση. Οποιαδήποτε μείωση της λειτουργίας του προϊόντος, λόγω του περιορισμού του σχεδιασμού του, αποκλείεται επίσης από την εγγύηση.

Ο καταναλωτής έχει στη διάθεσή του προθεσμία 14 ημερολογιακών ημερών για να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε - για οποιονδήποτε λόγο ακόμα και αναίτια και να ζητήσει αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων. Στην περίπτωση αυτή ο καταναλωτής επιβαρύνεται εξ' ολοκλήρου με τα έξοδα αποστολής.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Ετικέτες: tnf, men, shoes, waterproof, casual, hiking, ανδρικά, αδιάβροχα, παπούτσια, καθημερινά, πεζοπορία

La Sportiva
Salomon
The North Face
Columbia
Osprey
Dynafit
ARCH MAX