Γυαλιά ηλίου JULBO ULTIMATE J5461122

  • 139,90€

Διαθεσιμότητα:Διαθέσιμο

Διαθέσιμες Επιλογές

Κωδικός Προϊόντος:ULTIMATE Black - Red

Η Julbo ξεπερνάει τα όρια της απόδοσης με το νέο μοντέλο γυαλιών ULTIMATE. Κάθε γραμμή και λεπτομέρεια της γεωμετρίας αυτού του μοντέλου έχουν σχεδιαστεί για να εξυπηρετούν ένα και μόνο στόχο: να σας προσφέρουν απόλυτη ελευθερία στο αγαπημένο σας σπορ. Ο σκελετός CustomFIT με ακριβή προσαρμογή, σε συνδυασμό με τους ελαστικούς βραχίονες αλλά και το επιρρίνιο 3D προσφέρουν άψογη εφαρμογή με ή χωρίς κράνος. Ένας πανοραμικός φακός δημιουργεί μια επιθετική εμφάνιση, ενώ σας παρέχει προστασία και οπτική άνεση

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Ύψος φακού : 50mm

Απόσταση γέφυρας : 14mm

Μήκος : 130mm

Μέγεθος φακού : 133mm

Βάρος : 27gr

Σε περίπτωση εξακριβωμένων ελαττωματικών προϊόντων η εταιρεία μας αναλαμβάνει την άμεση αντικατάστασή τους ή σε περίπτωση εξαντλήσεως του ίδιου κωδικού, την επιστροφή χρημάτων με τον ίδιο τρόπο που έγινε η χρέωση της αγοράς τους.

Όλοι οι πελάτες του snowland.gr επωφελούνται από την εγγύηση του κατασκευαστή των προϊόντων. Ελαττώματα ή ατέλειες που οφείλονται στην κακή χρήση ή χειραγώγηση των εμπορευμάτων, καθώς και τη φθορά που παράγονται από τη συνήθη χρήση του προϊόντος, δεν περιλαμβάνονται στην εν λόγω εγγύηση. Οποιαδήποτε μείωση της λειτουργίας του προϊόντος, λόγω του περιορισμού του σχεδιασμού του, αποκλείεται επίσης από την εγγύηση.

Ο καταναλωτής έχει στη διάθεσή του προθεσμία 14 ημερολογιακών ημερών για να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε - για οποιονδήποτε λόγο ακόμα και αναίτια και να ζητήσει αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων. Στην περίπτωση αυτή ο καταναλωτής επιβαρύνεται εξ' ολοκλήρου με τα έξοδα αποστολής.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
La Sportiva
Salomon
The North Face
Columbia
Osprey
Dynafit
ARCH MAX