Μπατόν Ορειβασίας BLACK DIAMOND TRAIL BACK TREKKING POLES Picante

Μπατόν Ορειβασίας BLACK DIAMOND TRAIL BACK TREKKING POLES Picante

  • 85,00€ 75,00€

Διαθεσιμότητα:Διαθέσιμο

Διαθέσιμες Επιλογές

Κωδικός Προϊόντος:TRAIL BACK TREKKING POLES Picante

Περιγραφή: Ένα μπατόν τριών τμημάτων που σας βγάζει στο μονοπάτι με άνεση, το Black Diamond Trail Back προσφέρει αξιόπιστη υποστήριξη για πεζοπορίες ημέρας και περιπέτειες με σακίδια πλάτης και αθλητικό περπάτημα. με FlickLocks κουμπώματα που είναι ελαφριά και ανθεκτικά για βελτιωμένη προσαρμοστικότητα και μια νέα λαβή από καουτσούκ με κανάλια εξαερισμού για καλύτερη χρήση.

Επέκταση λαβής καουτσούκ

Ιμάντας νήματος ποικίλου πλάτους στην λαβή

Άξονας αλουμινίου τριών τμημάτων

Ευέλικτες άκρες (συμβατό με καλάθι χιονιού)

Περιλαμβάνει αντικαταστάσιμο χαμηλού προφίλ καλάθια αναζωογόνησης Προδιαγραφές προϊόντος: Βάρος ανά ζεύγος: 510 gr Ωφέλιμο μήκος: 63-140 cm (24-55 in)

Συμπτυγμένο μήκος : 63 cm (24 in)


Σε περίπτωση εξακριβωμένων ελαττωματικών προϊόντων η εταιρεία μας αναλαμβάνει την άμεση αντικατάστασή τους ή σε περίπτωση εξαντλήσεως του ίδιου κωδικού, την επιστροφή χρημάτων με τον ίδιο τρόπο που έγινε η χρέωση της αγοράς τους.

Όλοι οι πελάτες του snowland.gr επωφελούνται από την εγγύηση του κατασκευαστή των προϊόντων. Ελαττώματα ή ατέλειες που οφείλονται στην κακή χρήση ή χειραγώγηση των εμπορευμάτων, καθώς και τη φθορά που παράγονται από τη συνήθη χρήση του προϊόντος, δεν περιλαμβάνονται στην εν λόγω εγγύηση. Οποιαδήποτε μείωση της λειτουργίας του προϊόντος, λόγω του περιορισμού του σχεδιασμού του, αποκλείεται επίσης από την εγγύηση.

Ο καταναλωτής έχει στη διάθεσή του προθεσμία 14 ημερολογιακών ημερών για να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε - για οποιονδήποτε λόγο ακόμα και αναίτια και να ζητήσει αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων. Στην περίπτωση αυτή ο καταναλωτής επιβαρύνεται εξ' ολοκλήρου με τα έξοδα αποστολής.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
La Sportiva
Salomon
The North Face
Columbia
Osprey
Dynafit
ARCH MAX