Ανδρική ισοθερμική μπλούζα Merino QUIDO men woolen t-shirt

Ανδρική ισοθερμική μπλούζα Merino QUIDO men woolen t-shirt

  • 61,00€

Διαθεσιμότητα:Διαθέσιμο

Διαθέσιμες Επιλογές

Κωδικός Προϊόντος:QUIDO men woolen t-shirt

Η νέα τάση στα ισοθερμικά επιτάσσει την επιστροφή στο μαλλί. Το merino wool είναι αυτή την στιγμή το καλύτερο ισοθερμικό υλικό που έρχεται από τη φύση.

Το Super fine Merino Woolsens  επεξεργάζεται από συγκεκριμένης ράτσας πρόβατα, τα οποία ζουν στην Αυστραλία. Χάρη του διαμέτρου ινών των 16  μικρών  (micron, ‘m), αυτό το μαλλί μερινό έχει μια καλύτερη μόνωση και αναπνοή από το σύνηθες μαλλί. Επίσης είναι πιο μαλακό και απαλό στην αφή. Χάρη της μοναδικής φυσικής σύνθεσης του μάλλινου ινίου, το ένδυμα Woolsens δεν υποστηρίζει την ανάπτυξη βακτηρίων και τη μυρωδιά και ακόμη και κατά τη διάρκεια της παρατεταμένης χρήσης. Το ένδυμα Woolsens είναι ειδικά παρασκευασμένο για τη δυνατότητα ξήρανσης στο στεγνωτήριο.

  • 100% φυσικό υλικό
  • Υψηλή διαπνοή
  • Μέγιστη άνεση με την άριστη αφαίρεση της υγρασίας.
  • Απαλό μέρινo μαλλί χωρίς τη φαγούρα και κνησμό.
  • Εξαιρετική θερμομόνωση χάρη των πολλών μικροσκοπικών αέρινων κενών μεταξύ των ινών.
  • Ομαλή ραφή για υψηλή άνεση.
  • Η φυσική μάλλινη ίνα έχει καλύτερη αντοχή στη φωτιά από τις συνθετικές ίνες.
  • Τέλεια επεξεργασία των πλεξιμάτων και μεγάλη ελαστικότητα για ιδεώδης κίνηση.
  • Κατάλληλο για χρήση σε Θερμοκρασίες : από 0 C° έως +20 C°

Σε περίπτωση εξακριβωμένων ελαττωματικών προϊόντων η εταιρεία μας αναλαμβάνει την άμεση αντικατάστασή τους ή σε περίπτωση εξαντλήσεως του ίδιου κωδικού, την επιστροφή χρημάτων με τον ίδιο τρόπο που έγινε η χρέωση της αγοράς τους.

Όλοι οι πελάτες του snowland.gr επωφελούνται από την εγγύηση του κατασκευαστή των προϊόντων. Ελαττώματα ή ατέλειες που οφείλονται στην κακή χρήση ή χειραγώγηση των εμπορευμάτων, καθώς και τη φθορά που παράγονται από τη συνήθη χρήση του προϊόντος, δεν περιλαμβάνονται στην εν λόγω εγγύηση. Οποιαδήποτε μείωση της λειτουργίας του προϊόντος, λόγω του περιορισμού του σχεδιασμού του, αποκλείεται επίσης από την εγγύηση.

Ο καταναλωτής έχει στη διάθεσή του προθεσμία 14 ημερολογιακών ημερών για να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε - για οποιονδήποτε λόγο ακόμα και αναίτια και να ζητήσει αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων. Στην περίπτωση αυτή ο καταναλωτής επιβαρύνεται εξ' ολοκλήρου με τα έξοδα αποστολής.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
La Sportiva
Salomon
The North Face
Columbia
Osprey
Dynafit
ARCH MAX