Ανδρικά παπούτσια trailrunning LA SPORTIVA MUTANT 56F999100

  • 165,00€ 99,00€

Διαθεσιμότητα:Διαθέσιμο

Διαθέσιμες Επιλογές

Κωδικός Προϊόντος:MUTANT Black - Yellow

Τα εξαιρετικά ελαφριά και στιβαρά παπούτσια τρεξίματος Mutant της La Sportiva είναι ιδανικά για μεσαίες και μεγάλες αποστάσεις. Ιδιαίτερα κατάλληλα για χρήση σε τεχνικές επιφάνειες, όπως ρίζες, πέτρες ή λασπώδες έδαφος. Αυτό οφείλεται στην υψηλή σταθερότητα των παπουτσιών σε συνδυασμό με μια εξωτερική σόλα εξαιρετικά υψηλής πρόσφυσης, η οποία εγγυάται σταθερό κράτημα σε κάθε σας βήμα. Επιπλέον, τα παπούτσια διαθέτουν ένα έξυπνα εξελιγμένο σύστημα κορδονιών, ώστε να εφαρμόζουν άνετα, ακόμη και όταν τρέχετε όλη την ημέρα σε ανώμαλο έδαφος. Τα κορδόνια συνδέονται χρησιμοποιώντας ένα έξυπνο σύστημα που κατανέμει τη δύναμη του κορδονιού σε ολόκληρη την επιφάνεια των παπουτσιών

ΣΥΝΘΕΣΗ

ΑΝΩ ΜΕΡΟΣ : διαπνέον συνθετικό

ΜΕΣΟΣΟΛΑ : MEMlex EVA

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΟΛΑOrthoLite

ΚΑΤΩ ΣΟΛΑ FriXion White

DROP : 10mm

ΒΑΡΟΣ : 640gr

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Ελαφριά και διαπνέοντα παπούτσια ορεινού τρεξίματος

Εξελιγμένο σύστημα κορδονιών

Αντιολισθητική σόλα με μέγιστη πρόσφυση

Υψηλός βαθμός απορρόφησης κραδασμών

Σε περίπτωση εξακριβωμένων ελαττωματικών προϊόντων η εταιρεία μας αναλαμβάνει την άμεση αντικατάστασή τους ή σε περίπτωση εξαντλήσεως του ίδιου κωδικού, την επιστροφή χρημάτων με τον ίδιο τρόπο που έγινε η χρέωση της αγοράς τους.

Όλοι οι πελάτες του snowland.gr επωφελούνται από την εγγύηση του κατασκευαστή των προϊόντων. Ελαττώματα ή ατέλειες που οφείλονται στην κακή χρήση ή χειραγώγηση των εμπορευμάτων, καθώς και τη φθορά που παράγονται από τη συνήθη χρήση του προϊόντος, δεν περιλαμβάνονται στην εν λόγω εγγύηση. Οποιαδήποτε μείωση της λειτουργίας του προϊόντος, λόγω του περιορισμού του σχεδιασμού του, αποκλείεται επίσης από την εγγύηση.

Ο καταναλωτής έχει στη διάθεσή του προθεσμία 14 ημερολογιακών ημερών για να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε - για οποιονδήποτε λόγο ακόμα και αναίτια και να ζητήσει αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων. Στην περίπτωση αυτή ο καταναλωτής επιβαρύνεται εξ' ολοκλήρου με τα έξοδα αποστολής.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Ετικέτες: La Sportiva, men, shoes, trailrunning, ανδρικά, παπούτσια, ορεινό τρέξιμο

La Sportiva
Salomon
The North Face
Columbia
Osprey
Dynafit
ARCH MAX